Sony Xperia 10 III / Xperia 10 III Lite panssarilasi

3,62

Armorson koko näytön panssarilasi suojaa puhelinta naarmuilta ja rikkoontumiselta. Se on helppo asentaa ja huomaamaton käytössä. Lasi on myös yhteensopiva suojakuorien kanssa.

Saatavuus: Varastossa

Osasto:

Sony Xperia 10 III / Xperia 10 III Lite panssarilasi on suojakuoriystävällinen ja peittää näytön kokonaan, sekä antaa puhelimelle parhaan mahdollisen suojan. Panssarilasi on kristallinkirkas, ohut ja toistaa näytön värit himmentämättä niitä. Armorson on korkeimman laatuluokan karkaistu panssarilasi, joka säilyttää 100 % kosketusherkkyyden. Näytönsuojamme on valmistettu lämpökäsitellystä lasista, joka on kovuudeltaan 9H ja on näin ollen markkinoiden kestävintä. Panssarilasin sormenjälkiä hylkivä aito AFP-pinnoite pitää näytön kirkkaana ja puhtaana, sekä säilyttää näytön miellyttävän kosketustuntuman. 

Sony Xperia 10 III / Xperia 10 III Lite panssarilasi kiinnittyy voimakkaasti puhelimen näyttöön erikoisliimapinnan ansiosta, mutta ei kuitenkaan jätä liimajälkiä puhelimeen näytönsuojaa irrottaessa. Kovasta iskusta panssarilasi voi rikkoutua, mutta monikerroksisen rakenteensa ansiosta se ei kuitenkaan sirpaloidu, vaan jää näyttöön kiinni turvallisesti. Armorson näytönsuoja myös ottaa vastaan suurimman osan iskuista itseensä säilyttäen puhelimen näytön ehjänä ja naarmuuntumattomana. 

Kaikki Sony Xperia 10 III / Xperia 10 III Lite panssarilasit toimitetaan erillisessä kestävässä pakkauksessa. Paketissa on mukana alkoholipyyhe, mikrokuituliina ja pölynpoistotarra, jotka takaavat onnistuneen asennuksen. Katso helppo asennusohjeemme täältä. 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sony Xperia 10 III / Xperia 10 III Lite panssarilasi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *