Usein kysytyt kysymykset

shield fill

Tuotteemme

Katso selkeät asennusohjeemme ja asennusvideomme, niin asennus onnistuu helposti ja nopeasti! 

Asennusohje ja video löytyvät täältä

Klassinen panssarilasi on suora ja kirkas näyttöön kiinnittyvä lasi, jota ei ole muotoiltu kaartumaan puhelimen näytön reunojen mukaisesti. Tämän takia klassinen näytönsuoja on hieman näyttöä pienempi.

Koko näytön panssarilasit on muotoiltu reunoilta kaartuviksi, ja niissä on yleensä mustaksi värjätty reunus. Lasi siis asettuu erittäin huomaamattomasti laitteen näytölle reunasta reunaan. Ole kuitenkin tarkkana koko näytön panssarilasia asentaessa, että lasi osuu aivan keskelle näyttöä – muutoin kaartuvat reunat voivat työntää lasin irti näytöstä.

Lähtökohtaisesti tarjoamme koko näytön panssarilaseja. Kuitenkin joihinkin puhelinmalleihin tarjoamme asiakkaiden toiveesta myös klassista panssarilasia. Esim. iPhone mallit 7 ja 8 kuuluvat tähän joukkoon. 

Kaarevanäyttöisiin puhelinmalleihin tarjoamme Hydrogel-suojakalvoja. Hydrogel-suojakalvo asentuu kaarevanäyttöiseen puhelimeen huomattavasti paremmin, kuin perinteinen panssarilasi.

Tilaaminen ja maksaminen

Ota yhteyttä mahdollisimman nopeasti asiakaspalveluumme, niin selvitämme, ehdimmekö tehdä muutoksen tai peruutuksen ennen tilauksen lähetystä.

Käytämme maksupalvelun tarjoajana Klarna-maksupalvelua. Maksuvaihtoehtoina ovat verkkomaksaminen, yleisimmät luottokortit, mobiilimaksu ja laskupalvelu. Lisäksi voit maksaa Klarna -laskulla, Apple Paylla ja PayPalilla. 

Alennuskoodin voi lisätä tilaukseen joko ostoskorissa tai kassalla tilausvaiheessa. Järjestelmä päivittää alennetun hinnan automaattisesti tilauksen loppusummaan. 

Voit tulostaa kuitin joko tilausvahvistuksessa olevan linkin kautta tai omalta asiakassivultasi, kun kirjaudut sisään kauppaamme omilla käyttäjätunnuksillasi. 

Voit syöttää yrityksen nimen / Y-tunnuksen kassalla tilausta tehdessäsi, niin se tulostuu kuittiin sekä tilausvahvistukseen. Suosittelemme maksutavaksi yrityksen luottokorttia.

Tarkista tilausseurannasta, onko tilauksesi jo pakattu ja/tai lähetetty. Löydät tilausseurannan sivulta tilausvahvistussähköpostista seurantanumeron, jolla voit katsoa Postin sivuilta, missä pakettisi on. Tyypillisesti tilaukset saapuvat perille 1–4 arkipäivässä, mutta valitettavasti joissain tapauksissa kuljetuksessa tapahtuu harmittavia viivästyksiä. Tyypillisesti viivästynyt lähetys löytää perille muutaman päivän viiveellä. Mikäli tilauksesi tekemisestä on kuitenkin kulunut aikaa yli 6 arkipäivää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin selvitämme tilanteen. Arkipyhät vaikuttavat lähetysten kuljetusnopeuteen, joten huomioithan näiden vaikutukset tilauksen saapumiseen esimerkiksi joulun ja pääsiäisen aikana.

Puhelimen malli on aina hyvä tarkistaa ennen tilausta. Helpoiten voit tarkistaa puhelimen mallin sen asetuksista.

Applen laitteilla tieto löytyy: Asetukset > Yleiset > Tietoja > Mallin nimi

Android-laitteilla tieto löytyy: Asetukset > Tietoja laitteesta > Laitteen nimi ja mallinumero

Vaihdot, palautukset ja takuu

Jos kyseessä on normaalihintainen tuote niin ole yhteydessä meidän asiakaspalveluumme. Alennusmyynti tuotteilla ei ole vaihto tai palautusoikeutta.

Lue tarkemmat palautusehdot toimitusehdoistamme. Kaikista palautuksista on sovittava myyjän kanssa etukäteen ja tehtävä asianmukainen perumisilmoitus sähköpostitse (asiakaspalvelu@armorson.com). Saat meiltä tarkat palautusohjeet vastauksena viestiisi. Palautukset tulee tehdä Postin palvelua käyttäen, antamiemme ohjeiden mukaisesti. Emme lunasta postiennakko- tai Matkahuollon palautuksia.

Alennustuotteilla ei ole vaihto tai palautusoikeutta.

Säilytä kuitti saamastasi palautuksesta.