Tilaus- ja sopimusehdot

shield fill

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Enterpay Lasku yritykselle.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot

Visma Pay, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 8-16)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

Käytössämme on myös Klarna, PayPal sekä Apple Pay maksupalvelut. 

Käytämme lähetysten toimittamiseen Posti Oyj:n palveluita. Toimitustapa on aina nopea ja helposti seurattava postin pikkupaketti.

Toimituskulut ovat 3,9 € /lähetys.

Lähetämme tilaamasi tuotteet postitse mahdollisimman pian, yleensä viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä. Posti toimittaa lähetykset yleensä 1-4 arkipäivän kuluessa. Jos jokin tilauksen tuotteista on loppunut varastostamme tai viimeinen varastossa oleva tuote on viallinen, olemme sinuun mahdollisimman nopeasti yhteydessä.

Toimitamme tilauksia toistaiseksi ainoastaan Suomeen. Mikäli haluat tilata muualle kuin Suomeen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@armorson.com

Voimassa oleva hinnat on ilmoitettu verkkokaupassamme. Hinnat on merkitty euroissa, pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.

Kiinteät alennukset on hinnoiteltu suoraan tuotteisiin. Jos olet saanut alennuskoodin, niin voit käyttää sen kaikkiin Armorson.com -verkkokaupassa myytäviin tuotteisiin. Alennuskoodeja ei voi yhdistää keskenään.

Mikäli saamasi tuote on viallinen, vaurioitunut matkalla tai saat eri tuotteen kuin tilaamasi, otathan välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme. Näin voimme viipymättä selvittää, onko kyseessä esimerkiksi paketointi- tai valmistusvirhe.  Asiakaspalvelumme osoite asiakaspalvelu@armorson.com  

Kaikilla normaalihintaisilla tuotteillamme on 60 päivän täysi tyytyväisyystakuu ja palautusoikeus. Tämä 60 päivän ajanjakso lasketaan alkaneeksi siitä päivästä, kun vastaanotat tilauksesi. Palautuksen ei tarvitse saapua takaisin varastollemme tämän 60 päivän aikana, vaan riittää, että ilmoitat määräajan kuluessa asiakaspalveluumme halukkuudestasi vaihtaa tai palauttaa tuotteen tai tuotteita tilauksestasi.

Asiakaspalvelumme lähettää sinulle tarkat palautusohjeet ja tarvittaessa tekee vaihdon vastaavaan tuotteeseen/tuotteisiin. Palautuslähetys on tehtävä viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua yhteydenotostasi asiakaspalveluun. Palautamme maksun sinulle samalla tavalla, jolla maksoitkin, ellei tapauskohtaisesti ole sovittu toisin. Voimme kuitenkin pidättäytyä maksun palautuksesta siihen asti, kunnes palautuksesi on saapunut varastollemme tai olet osoittanut lähettäneesi palautuslähetyksen meille.

Huom! Alennustuotteilla ei ole vaihto tai palautusoikeutta!

Pakkaamme jokaisen lähetyksen huolellisesti kuljetusta kestävään pakkaukseen. Tarkistathan tästä huolimatta heti lähetyksen saavuttua tuotteiden kunnon. Mikäli jokin tuote on vaurioitunut kuljetuksessa, otathan heti yhteyttä asiakaspalveluumme, niin voimme sopia korvaavan tuotteen toimituksesta. Kaikkiin normaalihintaisiin tuotteisiin pätee 60 päivän tyytyväisyystakuu.

Kaikilla normaalihintaisilla tuotteillamme on 60 päivän tyytyväisyystakuu. Takuuasioissa otathan yhteyttä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@armorson.com 

Huom! Takuu ei koske alennusmyynti tuotteita.

Pyrimme aina parhaamme mukaan pitämään tuotekuvaukset ajan tasalla, mutta myös meille voi joskus sattua virheitä. Emme valitettavasti vastaa tuotetietojen ja -kuvausten virheistä ja pidätämme oikeuden muuttaa tietoja ilman eri ilmoitusta. Mikäli huomaat tuotetiedoissa epäselvyyksiä tai virheitä, niin olethan ystävällinen ja otat meihin yhteyttä! Asiakaspalvelumme selvittää ja ratkaisee virheellisistä tai harhaanjohtavista tuotetiedoista koituvat ongelmat. Koska mm. värit toistuvat kaikilla näytöillä hieman erilaisina, niin valitettavasti emme voi taata sataprosenttista vastaavuutta tuotekuvien ja fyysisten tuotteiden välillä. Panssarilasien kuvat ovat viitteellisiä.

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa suosittelemme ensin tarkistamaan tilausseurannan, maksu- ja toimitustavat sekä usein kysyt kysymykset. Mikäli näistä ei ole apua, ethän epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme!

Y-tunnus 3173579-3

www.armorson.com

asiakaspalvelu@armorson.com

visma pay banner