Samsung Galaxy S20 FE panssarilasi

(3 tuotearviota)

3,62

Armorson koko näytön panssarilasi suojaa puhelinta naarmuilta ja rikkoontumiselta. Se on helppo asentaa ja huomaamaton käytössä. Lasi on myös yhteensopiva suojakuorien kanssa.

Varasto loppu

Osasto:

Samsung Galaxy S20 FE panssarilasi on suojakuori ystävällinen ja peittää näytön kokonaan, sekä antaa puhelimelle parhaan mahdollisen suojan. Panssarilasi on kristallinkirkas, ohut ja toistaa näytön värit himmentämättä niitä lainkaan. Armorson on korkeimman laatuluokan omaava karkaistu panssarilasi, joka säilyttää 100 % kosketusherkkyyden. Näytönsuojamme on valmistettu lämpökäsitellystä lasista, joka on kovuudeltaan 9H ja on näin ollen markkinoiden kestävintä. Panssarilasin sormenjälkiä- ja bakteereja hylkivä aito AFP-pinnoite pitää näytön kirkkaana ja puhtaana, sekä säilyttää  näytön miellyttävän kosketustuntuman. 

Samsung Galaxy S20 FE panssarilasi kiinnittyy voimakkaasti puhelimen näyttöön erikoisliimapinnan ansiosta, mutta ei kuitenkaan jätä liimajälkiä puhelimeen näytönsuojaa irrottaessa. Kovasta iskusta panssarilasi voi rikkoutua, mutta monikerroksisen rakenteensa ansiosta se ei kuitenkaan sirpaloidu, vaan jää näyttöön kiinni turvallisesti. Armorson näytönsuoja myös ottaa vastaan suurimman osan iskuista itseensä säilyttäen puhelimen näytön ehjänä ja naarmuuntumattomana. 

Kaikki Samsung Galaxy S20 FE panssarilasit toimitetaan erillisessä kestävässä pakkauksessa. Paketissa on mukana märkä ja kuiva puhdistusliina, pölynpoistotarra ja asennuksen jälkeisten pölynhiukkasten poistamiseen tarkoitetut tarrat. Katso myös meidän asennusohje täältä.

3 arviota tuotteelle Samsung Galaxy S20 FE panssarilasi

 1. Marko S. (varmistettu kirjoittaja)

 2. Jussi R. (varmistettu kirjoittaja)

  Lasi oli hiukan pieni puhelimen näyttöön verrattuna, sekä en saanut ilmakuplia pois näytön reunamilta tulivat aina takasin.

  • Armorson (Kauppias)

   Hei Jussi! Harmi että näin pääsi käymään. Lähetämme sinulle veloituksetta uuden tilalle, niin voit yrittää asennusta uudelleen.
   – Armorson tiimi

 3. Harry H. (varmistettu kirjoittaja)

  Toimii, helppo oli asentaa

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *