Moto G9 Power panssarilasi

3,62

Armorson koko näytön panssarilasi suojaa puhelinta naarmuilta ja rikkoontumiselta. Se on helppo asentaa ja huomaamaton käytössä. Lasi on myös yhteensopiva suojakuorien kanssa.

Saatavuus: Varastossa

Osasto:

Motorola Moto G9 Power panssarilasi on suojakuoriystävällinen ja peittää näytön kokonaan, sekä antaa puhelimelle parhaan mahdollisen suojan. Panssarilasi on kristallinkirkas, ohut ja toistaa näytön värit himmentämättä niitä. Armorson on korkeimman laatuluokan karkaistu panssarilasi, joka säilyttää 100 % kosketusherkkyyden. Näytönsuojamme on valmistettu lämpökäsitellystä lasista, joka on kovuudeltaan 9H ja on näin ollen markkinoiden kestävintä. Panssarilasin sormenjälkiä hylkivä aito AFP-pinnoite pitää näytön kirkkaana ja puhtaana, sekä säilyttää näytön miellyttävän kosketustuntuman. 

Motorola Moto G9 Power panssarilasi kiinnittyy voimakkaasti puhelimen näyttöön erikoisliimapinnan ansiosta, mutta ei kuitenkaan jätä liimajälkiä puhelimeen näytönsuojaa irrottaessa. Kovasta iskusta panssarilasi voi rikkoutua, mutta monikerroksisen rakenteensa ansiosta se ei kuitenkaan sirpaloidu, vaan jää näyttöön kiinni turvallisesti. Armorson näytönsuoja myös ottaa vastaan suurimman osan iskuista itseensä säilyttäen puhelimen näytön ehjänä ja naarmuuntumattomana. 

Kaikki Motorola Moto G9 Power panssarilasit toimitetaan erillisessä kestävässä pakkauksessa. Paketissa on mukana alkoholipyyhe, mikrokuituliina ja pölynpoistotarra, jotka takaavat onnistuneen asennuksen. Katso helppo asennusohjeemme täältä. 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Moto G9 Power panssarilasi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *