Huawei P30 panssarilasi

(1 tuotearvio)

3,62

Armorson koko näytön panssarilasi suojaa puhelinta naarmuilta ja rikkoontumiselta. Se on helppo asentaa ja huomaamaton käytössä. Lasi on myös yhteensopiva suojakuorien kanssa.

Saatavuus: Varastossa

Osasto:

Huawei P30 panssarilasi on suojakuoriystävällinen ja peittää näytön kokonaan, sekä antaa puhelimelle parhaan mahdollisen suojan. Panssarilasi on kristallinkirkas, ohut ja toistaa näytön värit himmentämättä niitä. Armorson on korkeimman laatuluokan karkaistu panssarilasi, joka säilyttää 100 % kosketusherkkyyden. Näytönsuojamme on valmistettu lämpökäsitellystä lasista, joka on kovuudeltaan 9H ja on näin ollen markkinoiden kestävintä. Panssarilasin sormenjälkiä hylkivä aito AFP-pinnoite pitää näytön kirkkaana ja puhtaana, sekä säilyttää näytön miellyttävän kosketustuntuman. 

Huawei P30 panssarilasi kiinnittyy voimakkaasti puhelimen näyttöön erikoisliimapinnan ansiosta, mutta ei kuitenkaan jätä liimajälkiä puhelimeen näytönsuojaa irrottaessa. Kovasta iskusta panssarilasi voi rikkoutua, mutta monikerroksisen rakenteensa ansiosta se ei kuitenkaan sirpaloidu, vaan jää näyttöön kiinni turvallisesti. Armorson näytönsuoja myös ottaa vastaan suurimman osan iskuista itseensä säilyttäen puhelimen näytön ehjänä ja naarmuuntumattomana. 

Kaikki Huawei P30 panssarilasit toimitetaan erillisessä kestävässä pakkauksessa. Paketissa on mukana alkoholipyyhe, mikrokuituliina ja pölynpoistotarra, jotka takaavat onnistuneen asennuksen. Katso helppo asennusohjeemme täältä. 

1 arvio tuotteelle Huawei P30 panssarilasi

  1. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

    Tilasin vahingossa tämän. Näytti olevan ihan ok.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *